Recent events

Eindelijk was het dan zover de Gaelic Football Nationals in Birmingham! Na een korte nacht slapen in een veel te warme hostel kamer omdat Gyles, onze aussie de verwarming vol open had gedraaid kwamen we aan op het veld waar het allemaal ging gebeuren. Onze eerste tegenstander was huddersfield. Ik speelde de eerste helft en het ging best wel aardig! We wonnen de wedstrijd en gaven ze eigenlijk geen kans. Daarna verloren we van Sheffield, die uiteindelijk kampioen werden. De wedstrijd daarna moesten we winnen om nog een kans te maken om naar de halve finales te gaan. We speelde tegen New York, die nog geen wedstrijd verloren hadden. De eerste helft ging erg slecht en we liepen meteen tegen een grote achterstand op. In de tweede helft kwamen nog een beetje terug maar het mocht helaas niet baten… Daarna hadden we nog een wedstrijd gewonnen en een gelijk gespeelt.

img_5269

Afgelopen week-end had ik in London afgesproken met Pia, een Fins meisje dat ik anderhalf jaar geleden in Berlijn ontmoet heb. We hebben een super leuk, druk en vol
week-end gehad. Met veel feesten, uit eten en we zijn naar een optreden van de theater groep Stomp geweest. Het was zelfs zo leuk dat ik deze zomer naar Finland ga.

dsc00377

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s