Het is me allemaal toch wat

Zeggen dat de telegraaf een krant is, is een beetje het zelfde als zeggen dat een stripboek een boek is. Ja het lijkt inderdaad veel op elkaar maar uiteindelijk stelt een van de twee geen zak voor.

Ik, en met mij gelukkig veel andere heb me zo boos gemaakt om Jolande van der Graaf (onthoud de naam) Hoe haal je het in je domme kop om die arme Rubben te bellen. De telegraaf deed het allemaal af als een ‘foutje’ Hoe, nee serieus hoe kan je in hemelsnaam per ongeluk naar fucking Libië bellen, Rubben aan de lijn krijgen en het dan per ongeluk publiceren. Ik hoop dat de makers van het stripboek de telegraaf er flink wat abonnees op verliezen.

Natuurlijk had Hugo Borst ook weer een menig. Hij vond het allemaal maar onzin ‘stel nou dat het 60 britten waren geweest’ zegt hij wijsneuserig en provocerend. Dan had het ons allemaal een stuk minder geboeid volgens Hugo. Ja zeker dat klopt, knappe analyze

Zo kan je alles dood relativeren. Stel ‘we’ winnen deze zomer het WK. Gaat Hugo ons dan vertellen dat het eigenlijk niks voorsteld. Elke vier jaar is er een winnaar, en er zijn ons al tientallen voor gegaan. Verschrikkelijk irritant mannetje, die Hugo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s